Kamilla Kadarille hieno toinen sija Unkarin kansainvälisessä Cup of Hopes -kilpailussa

Kamilla Kadar osallistui kahden päivän ajan Unkarin Győrissa järjestettyyn nelipäiväiseen kansainväliseen kilpailuun ”Cup of Hopes”. Kamilla pelasi kahdessa luokassa eli U11- ja U12 -tytöissä. Siis 2013- ja 2012-tytöissä. Luokat U13 ja U15 olisi pelattu lauantaina ja sunnuntaina. Sarjat olivat sekä pojille että tytöille.

Győr sijaitsee lähellä kolmen maan risteystä:

Kilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran. Lippurivistön mukaan seuraavat maat olivat mukana tällä kertaa:

Kamilla fiilistelee ennen pelien alkua:

Kilpailu alkoi torstaina 11-vuotiaiden luokalla. Käynnistysvaikeudet olivat suuret ja Kamilla sijoittui kahdeksan osallistujan joukossa sijalle viisi huonon aamupäivän vuoksi. Luokassa pelattiin siis kaikki kaikkia vastaan. Loppupäivästä hän sitten voitti mm. luokan voittajan hienossa ottelussa. Se oli voittajan ainoa tappio. Mahdollisuudet olivat siis todellakin kultamitaliin asti, mutta ei se vaan niin helppoa ole tulla pelaamaan kansainvälisiä pelejä, kun ennestään pohjalla on vain Euro Mini Champs. Keski-Euroopan pelaajille tällaiset turnaukset ovat arkipäivää.

Seuraavassa kuvassa U11-tyttöjen palkintojenjako. Ildiko pääsi jakamaan palkinnot! Voittaja ilmeisesti Slovakian Sofia Truskova.

Perjantaina oli sitten 12-vuotiaiden luokassa eri tahti alusta alkaen.  Neljän tytön alkupoolissa kolme selvää voittoa ja sitten kahdella 3-0-voitolla finaaliin. Semifinaalissa kaatui upeasti Serbian Sara Namestovski 3-0. Hänelle Kamilla oli hävinnyt torstain ensimmäisessä ottelussa. Hän oli myös mukana Euro Mini Champsissa saaden saman sijan 49 kuin Kamilla. Mahdollisesti Serbian paras 2013 tyttö, koska kerran Serbian liitto lähetti hänet ainoana tyttönä Strasbourgiin. Hänestä tuli Kamillan hyvä ystävä, koska on serbian-unkarilainen ja puhuu unkaria!

Finaalissa oli sitten vastassa iso unkarilaistyttö eli 12-vuotias Izabell Ivanics, joka on Unkarin kolmanneksi paras U13-tyttö. ITTF:n U13-listalla sijalla 120. En ole kuullut eräpisteitä, mutta ilmeisesti hän voitti ottelun aika selvästi.

U12-tyttöjen palkintojenjako. Kamilla upeasti kovassa seurassa hopeamitalistina! Unkarin Izabell Ivanics siis kultamitalisti.  Kamillan voittama Serbian Sara Namestovski (U11-pronssimitalisti) seuraavana ja sitten kova tyttö Slovakiasta Sofia Truskova (U11-voittaja). Namestovski voitti kakkossijoitetun Truskovan poolissa. Kamilla oli voittanut hänet U11-tytöissä.

Kilpailu oli erinomainen harjoittelupaikka Kamillalle. 13 kovaa ottelua ja tulipa matkatuomisiksi myös arvokas hopeamitali. Kuulemma yleisössä ihmteltiin  sitä, kuinka Kamilla voi pelata niin hienosti, vaikka on vain 9-vuotias.

Kyllä se vaan niin on, että kansainvälisissä kilpailuissa kannattaa käydä jo 9-vuotiaasta alkaen!

Kiitos valokuvista: Ildiko Kadar