Syysliittokokous ti 5.11. klo 18

KOKOUSKUTSU (julkaistu 7.10.2024)

Pöytätennisliiton syysliittokokous järjestetään tiistaina 5.11.2024.

Aika: Tiistai 5.11.2024 klo 18:00
Paikka: Pitäjänmäen Sporttitalon mailapelitoimiston neuvotteluhuone (4krs)
Osoite: Valimotie 10, 00380 Helsinki
Osallistumismuoto: Paikan päällä tai etäyhteydellä (Teams)

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot liiton kokouksesta.

OSALLISTUMISOIKEUS

Liittokokouksessa saavat olla edustettuina jäsenmaksuvelvollisuutensa täyttäneet jäsenseurat. Näillä on oikeus lähettää kokoukseen yksi (1) äänioikeutettu edustaja sekä yksi (1) lisäedustaja, jolla on puheoikeus mutta ei äänioikeutta. Äänioikeutta käyttävällä edustajalla tulee olla jäsenseuran antama valtakirja. Liiton kunniapuheenjohtajilla ja kunniajäsenillä, liiton puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla, liittohallituksen varsinaisilla jäsenillä, liiton toimihenkilöillä sekä valiokuntien jäsenillä on liittokokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Liittokokous voi antaa muillekin henkilöille joko pelkän läsnäolo-oikeuden tai sekä läsnäolo- että puheoikeuden.

OSALLISTUMINEN

Kokoukseen voi osallistua ”livenä” Sporttitalolla tai etäyhteydellä. Etäyhteydellä kokoukseen osallistuvan henkilön tulee ilmoittaa osallistuminen maanantaihin 4.11 klo 22 mennessä. Osallistuminen ilmoitetaan tällä lomakkeella: https://forms.gle/2mLqmtgEPcvFTXAb7

Seurat voivat lähettää valtakirjat sähköpostilla osoitteeseen henri.pelkonen@sptl.fi.

KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Liittokokouksessa käsitellään liiton toimintasääntöjen 16 §:ssä mainitut asiat.

  • vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma
  • päätetään jäsenmaksun ja muiden liitolle tulevien maksujen suuruus
  • vahvistetaan seuraavan tilikauden talousarvio
  • päätetään liiton puheenjohtajalle, varapuheenjohtajalle, liittohallituksen jäsenille ja tilintarkastajille maksettavista palkkioista
  • valitaan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi neljän (4) erovuoroisen liittohallituksen jäsenen tilalle uudet jäsenet ja yhdeksi vuodeksi neljä (4) varajäsentä, joiden toimikausi alkaa välittömästi kokouksen jälkeen
  • valitaan yksi (1) tilintarkastaja ja hänelle henkilökohtainen varamies tarkastamaan liiton seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa

HALLITUSVAALI

Syysliittokokouksessa valitaan liittohallituksen uusi puheenjohtajisto sekä uudet hallituksen jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi 2025-2026.

Nykyinen puheenjohtaja Esko Heikkinen on ilmoittanut, ettei asetu enää ehdolle liiton puheenjohtajaksi. Sonja Grefberg asettuu ehdolle jatkokaudelle varapuheenjohtajaksi.

Erovuorossa hallituksen jäsenistä ovat Juha Julmala, Teemu Oinas, Matti Kurvinen ja Jyrki Nummenmaa. Vuonna 2025 erovuorossa ovat Mergim Kelmendi, Pasi Valasti, Tero Naumi ja Mika Pyykkö. 

Puheenjohtaja- ja hallitusvaaleihin voi asettua ehdolle ennakkoon ti 29.10. mennessä: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=45564. Seurat voivat myös esittää kokouksessa ehdokkaita. 

Huomatkaa, että syysliittokokouksessa jonkun seuran pitää esittää ehdokasta hallitukseen, jotta hän pääsee vaaliin mukaan. Varmistakaa siis ennen ilmoittautumista seuran kokousedustajan kannatus ehdokkuudelle. 

Ennakkoon asettuneista ehdokkaista tehdään liiton sivuille esittelyt, jotka julkaistaan to 31.10. Toiveena on, että ehdokkaat ilmoittautuvat yllä olevalla lomakkeella ennakkoon, jotta jäsenistö voi tutustua etukäteen ehdokkaisiin.

KOKOUSMATERIAALIT

  1. Valtakirja
  2. Ehdotus liiton uudeksi strategiaksi: julkaistaan 31.10. mennessä
  3. Toimintasuunnitelma 2025: julkaistaan 31.10. mennessä
  4. Talousarvio 2025: julkaistaan 31.10. mennessä
  5. Ehdotus maksuiksi 2024: julkaistaan 31.10. mennessä

Vastaa