Tampere GP – informaatiota

Kisanvetotekniikasta tulee luultavasti tähän uutista vielä perjantaina, joten kannattaa tarkastaa tämä uutinen perjantaina.

Päivitys: Lauantain klo 13 starttiryhmään on tullut kaksi peruutusta, joten Ha Hoang Nhat Nguyen ja Raino Soikkeli pääsevät mukaan eli listalla sijoilta 33 ja 34 pääsee nyt pelaamaan.

Nyt on sopiva aika laittaa lisenssit kuntoon, jos ei ole, ja maksaa osallistumismaksut, jos ei ole niitä jo hoitanut, niin näkyvät PT 75:n tilillä ennen kisaa.

Sunnuntain M-1000:n uusi alkamisaika on klo 11. 

Juniorien GP-luokka pelataan alkupooleilla ja jatkopooleilla. Tarkat lukumäärät selviävät kun nähdään paljonko osanottajia on lauantai-aamuna.

Mikäli ette ehdi paikalle puoli tuntia ennen luokkanne / kilpailupäivänne alkua, niin informoikaa siitä tekstiviestillä (puheluihin ei oikein ehdi siinä kohtaa vastailla) 0400 879 259.

Hatanpään rehtorilta on kuultu, että koulun pihaan saa parkkeerata viikonloppuisin. Samoin vieressä olevalle lukion parkkipaikalle.

Osanottajalistat pitäisi nyt ilmoittautumisjärjestelmässä vastata tämän hetken osanottajatilannetta. Keskimmäiseen lauantain starttiryhmään on edelleen reippaanpuoleisesti jonoa. Joitakin rating-arvoja on vielä päivittämättä.

Lauantain klo 13 starttiryhmään ei voida ottaa kaikkia ilmoittautuneita.  MK GP -luokan 32 parasta ovat kilpailussa mukana, ja ovat MK GP -jonossa, nyt tässä järjestyksessä:  Niko Hämäläinen, Pyry Siven, Severi Sipiläinen, ja Axel Visuri.

 Luokkiin M-1300 ja M-1900 ilmoittautuneista tästä listasta sijoilla 1-32 ovat tällä hetkellä kilpailussa ja loput jonossa josta pääsee kilpailemaan mikäli peruutuksia tulee

Mahdolliset yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: jyrki.nummenmaa@gmail.com

Aiemmin informoitua:

Lauantaina viimeinen starttiryhmä ei tullut aivan täyteen, joten siihen ei tullut jonoa. Konsta Niemelä ei kuitenkaan mahdu luokkaan M-1700, koska rating on 1724,

Aamun starttiryhmään tuli joitakin peruutuksia (eri syistä, mm. osa oman seuran pelaajista ei ollut huomioinut seuran osanottorajoituksia) ja muutama pelaaja oli ilmoittautunut kahteen aamustarttiryhmän luokkaan. Nämä huomioituna aamuun voidaan ottaa ne pelaajat jotka nyt ilmoittautumisjärjestelmässä näkyvät aamuryhmässä.

Luokkiin M-1900 ja M-1300 otetaan 32 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä riippumatta siitä, kumpaan luokkaan ovat ilmoittautuneet. Ilmoittautumiset ilmoittautumisaikoineen  on näkyvissä täällä. Tästä listasta siis sijoilla 1-32 ovat tällä hetkellä kilpailussa ja loput jonossa josta pääsee kilpailemaan mikäli peruutuksia tulee. Osmo Räisänen ei mahdu luokkaan M-1300 koska hänellä on rating 1387.

Sunnuntaina voidaan ottaa kaikki osanottajat, mutta M-1000 -luokan alkamisaika aikaistuu. Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin, mutta tuonne klo 11-11:30 tähdätään. Meillä on siinä kuitenkin väljä aamuryhmä ja vielä väljempi iltapäiväryhmä joten näin saadaan päivä hoidettua.

Vastaa