BC-SM (Valio), Koski Tl – infoa, tarkista ilmoittautumisesi!

Linkki tiedostoon: ilmoittautuneet BC-SM 2024.xlsx

Katso, että kaikki on kunnossa ja katso myös, löytyykö listalta sopiva pari, jos olet ilman. Muussa tapauksessa järjestäjä yhdistelee pareja arvonnassa, joka tapahtuu tiistaina. Ilmoitus allekirjoittaneelle.

Etenkin B-kaksinpelistä tulikin melko suosittu, sillä mukaan ilmoittautui peräti 72 pelaajaa. Samaan aikaan järjestäjille ”kävi kylmät”, sillä ylioppilaskirjoitusten vuoksi ns. koulun sali (pienempi, 4-5 pöytää) jää pois käytöstämme. Joudumme siis pelaamaan isomman hallin 12 pöydällä. No, sitten ainakin olosuhteet ovat kaikille koko ajan samat.

Aikataulumielessä tämä tarkoittaa sitä, että – vaikka alun perin lupasimme ottaa kaksinpeliin 64 pelaajaa – otamme mukaan kaikki ilmoittautuneet. Kun pooleja tulee jopa 18, se tarkoittaa, että joudumme B-kaksinpelissä pelaamaan ensin 12 poolia ja niiden päälle ”toisessa täytössä” vielä 6. Se taas tarkoittaa, että lauantai-ilta tulee venymään melko pitkälle, ennen kuin B-luokan Suomen mestari on selvillä.

Aloitamme lauantainakutsusta poiketen jo klo 9.30 B-nelinpelillä. Poolien jälkeen suoraan jatko-ottelut, eli valmista on noin ehkä klo 13. B:n kaksinpelin poolit alkavat heti sen jälkeen, ja niissä meneekin sitten nelisen tuntia. Jatkopelit heti päälle, joten oletettavasti valmista tulee illalla klo 20. Näillä näkymin B:ssä tulee peräti 6 jatkopelikierrosta.

Sunnuntain C-päivä on paljon helpompi ja aloitamme klo 10 nelinpeleillä. Kaksinpeli alkaa iltapäivällä noin klo 13. Kaksinpelissä näyttäisi tällä hetkellä olevan juuri 48 pelaajaa eli 12 pöydän täysi sali. Päivä lienee pari tuntia lyhyempi kuin lauantai.

Tervetuloa Koskelle

Esko Heikkinen
050 62532
esko@pingiskeskus.fi

Vastaa