Jyväskylän Syyskisat – Info

Alla tarkempaa infoa pelaajille Jyväskylän Syyskisoihin liittyen. Miesten kaksinpeliin otetaan mukaan pelaajia pe klo 20 saakka. Ilmoittautua voi suoraan Pasille (pasi.moilanen@gmail.com). Luokka pelataan la 7.9. klo 13.30, ja siinä on 50 euron rahapalkinto.

MUUTOKSET 

Sunnuntailta perutaan kokonaan kakkosryhmä (klo 13.30). Kakkosryhmässä oli ainoastaan luokka M-1300, sielläkin vain 3 osallistujaa ja hekin ovat jo kaikki aamun M-1500 luokassa keskenään kisaamassa. Tämä luokka poistetaan ilmoittautuneiden osallistumismaksuista. Aloittelijoiden luokka perutaan myös ja yhdistetään pingisjunioreihin.

OSALLISTUJAT

Osallistujalista löytyy tämän linkin takaa. Jos haluat pelata muitakin luokkia (tai seurastanne olisi muita halukkaita pelaajia), otamme vielä kaikkiin luokkiin osallistujia perjantaihin klo 12 asti. 

AIKATAULU

Hallille voi saapua lämmittelemään molempina päivinä klo 9. Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäisen luokan alkua. Arvonnat tehdään noin 30 minuuttia ennen ryhmän alkua, jotta poisjääntien takia kenenkään ei tarvitse pelata pienemmässä poolissa. 

MAKSAMINEN

Toivomme pelaajien maksavan kilpailumaksut pe 6.9. mennessä, kuitenkin viimeistään MyClubin laskun eräpäivänä. Mikäli olette maksaneet suoraan seuran tilille ilmoittakaa siitä minulle, niin osaan tehdä hyvityslaskun.

Maksut voi maksaa halutessaan myös digitaalisesti Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä. Kisapaikalla on tarjolla kortti- ja käteismaksu, jos ennakkoon maksaminen ei ole mahdollista. Näissäkin tapauksissa hyvitämme luonnollisesti MyClubin lähettämän laskun.

KAHVIO/PUKUHUONEET

Kilpailupaikalla on omatoimikahvio, josta saa pientä purtavaa ja juotavaa. Ennakkoon varanneille tarjoamme lounaan. Kahvioon voi maksaa käteisellä tai kortilla. Kahvion tuotto menee seuran juniorityöhön. 

Hallilla on pukuhuone (+suihkut) ja kaksi vessaa.

SAAPUMINEN

Pöytätennishalli sijaitsee osoitteessa Sorastajantie 1. Paikalle löytää Tokmannin opasteita seuraten. Halli on Vaasan Leipomon ja Jyväskylän Naisvoimistelijoiden välissä, kiinteistön alapihalla. Parkkitilaa on reilusti.

Halliin pääsee viikonlopun ajan koodilla 4853.

POISJÄÄNNIT JA LISÄKYSYMYKSET

Poisjäänneistä tulee ilmoittaa sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappilla pe klo 12 mennessä. Sen jälkeen peruneilta peritään osallistumismaksu kokonaisuudessaan, ellei kyseessä ole sairastapaus. 


Ystävällisin terveisin
Pöytätennis Jyväskylä / Pasi Moilanen

0405367606

Vastaa