Puhtaasti paras ja reilusti paras -koulutukset

Pöytätennisliitto kannustaa kaikkia osallistumaan SUEK:in järjestämiin verkkokoulutuksiin. Ne ovat tärkeää perustietoa jokaiselle kilpailutoiminnassa mukana olevalle – olet sitten pelaaja, valmentaja, vanhempi tai seuran vetäjä.
 
Kumpikin alla olevista koulutuksista on kestoltaan noin 30 min. Sen lisäksi, että saat itse tietoa, autat Pöytätennisliittoa, sillä aktiivisuus vastaavissa kyselyissä näkyy myös liiton avustuksissa. Maajoukkueryhmälle koulutusten suorittaminen on pakollista.
 
Verkkokoulutuksissa on videoita sekä harjoitus- ja pohdintatehtäviä. Koulutuksen suorittamiseen kuluu noin 35 minuuttia. Koulutusta ei tarvitse suorittaa kerralla, koska suoritukset tallentuvat järjestelmään. Kurssin suorittamiseksi tulee loppukoe tehdä hyväksytysti. Hyväksytyn suorituksen päätteeksi saa diplomin, jonka avulla voi osoittaa suorittaneensa koulutuksen.
 
Verkkokoulutuksen voi tehdä myös mobiililaitteilla. Verkkokoulutuksen suorittamisen jälkeen aiheisiin pääsee palaamaan uudelleen vapaassa järjestyksessä.
 
 
Puhtaasti paras -verkkokoulutus
 
Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen sisältö on jaettu kuuteen aihealueeseen, joissa on tietoa antidopingasioista Maailman antidopingsäännöstön ja Kansainvälisen koulutusstandardin sisältövaatimukset huomioiden. 
 

Suorita koulutus

 
Reilusti paras -verkkokoulutus
 
Reilusti paras on verkkokoulutus, joka auttaa niin urheilijoita kuin muita urheilutoimijoita tunnistamaan kilpailumanipulaation ilmiönä sekä antaa työkaluja sen kohtaamiseen.
 
 

 

Vastaa