Kosken kesäkisa on täynnä – muista tulla paikalle ajoissa!

Näyttää kovasti siltä, että pöytätenniskautta kannattaisi pidentää. Kosken kesäkisa täyttyi salamavauhtia eli parissa päivässä ja nyt meillä on pelaajia pitkään jonoon asti.

Pelaamme yhden 64 pelaajan ”eestiluokan”, joten viimeinen mukaan pääsevä pelaaja tällä tietoa on Pyrkivän Mikko Saarinen.  Korostamme, että KAIKKIEN kisaan haluavien on oltava pelipaikalla viimeistään 9.30 ja varmistettava läsnäolonsa. Jos näin ei ole, otamme mahdollisten poisjääntien korvaajat jonotuslistalta ilmoittautumisjärjestyksessä.

8 thoughts on “Kosken kesäkisa on täynnä – muista tulla paikalle ajoissa!

  1. Christian Mattsson ja Sami Koivumäki ovat peruuttaneet osanottonsa, joten tällä hetkellä (23.5) viimeinen mukaan mahtuva pelaaja on Kuopion Konsta Leppänen. Tilanne taitaa elää jonkin verran ihan kisa-aamuun asti.

  2. Niko Hämäläinen antaa paikkansa Elmeri Räsäselle, joten nyt varasijajärjestys viiden ensimmäisen osalta on Aleksi Ikola, Pate Ikola, Juuso Anttila (Sam Londen ei tule), Mikko Kangas ja Väinö Saarela. Ja edelleen muistutus, että jokaisen on ilmoittauduttava pelipaikalla henkilökohtaisesti viimeistään klo 9.30 päästäkseen mukaan arvontaan.

  3. Tilanne keskiviikkona 5.6.2024: Kimmo, Milo, Luka ja Niko Lehtosaari peruivat, eli nyt Aleksi ja Pate Ikola, Juuso Anttila ja Mikko Kangas ovat mukana. Viisi seuraavaa varalla ovat Väinö Saarela, Noel Metsätie, Eeli Lahti, Ilkka Korhonen ja Tommi Sjöberg.

  4. Aleksi Ikola jää pois, eli nyt myös Eeli Lahti mahtuu mukaan. Seuraavana jonossa Ilkka Korhonen, Tommi Sjöberg, Aleksi Välläri, Juho-Pekka Nenonen, Lukas Saukko ja Olli Julin.

  5. Jose Ramos jää pois, eli nyt myös Ilkka Korhonen mahtuu mukaan. Seuraavana jonossa Tommi Sjöberg, Aleksi Välläri, Juho-Pekka Nenonen, Lukas Saukko ja Olli Julin.

  6. Lisää poisjääntejä: Pate Ikola ja Toni Nättilä jäävät pois eli nyt myös Tommi Sjöberg ja Aleksis Välläri mukaan. Seuraavana jonossa Juho-Pekka Nenonen, Lukas Saukko ja Olli Julin.

Vastaa